- 20 dkg szalámi (sonkás), 3 nagy savanyú uborka (vagy friss), 3 szelet olajos paprika (vagy friss kalifornia, ha szines, annál jobb), 3 tojás megfőzve, fél üveg tartármártás, 1 dc víz + 1 kk ételízesítő (vegeta), 1 nk zselatin + 1,5 dc víz (felmelegíteni)
Elkészítés:
- a szalámit, a zöldségeket, és a tojások fehérjét kis kockákra felvagdosni, vmi tálban jól öszzekeverni
- a tojássárgáját összetörni villával, majd öszzekeverni a tartármártással, majd hozzáadni a langyos zselatint
- ezt mind jól öszzekeverni, s vmilyen formába (őzgerinc) kiönteni, majd hagyni a hűtőben megdermedni.
- felszeletelve, kenyérrel
- jó vendégvárásra is, szeretik
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése