Hozzávalók:
2db jogurt vagy tejföl, 4 ek cukor (ha kristálycukrnál el kell keverni, ne hogy darabos maradjon), 2-2,5 ek zselatin, 1,5-2 dl víz, 1-2 db alma kicsikre felkockázva.
Elkészítés:
A vízben old fel a cukrot, majd hadd a zselatint megduzzadni benne, 20 perc elteltével felmelegíteni, hogy minden elolvadjon, s áttetsző legyen. De nem szabad forralni. Majd tedd bele a jogurtot, jól keverd el, majd az almát. Egy két óra elteltével már fogyasztható is.
Ki lehet még próbálni, hogy egy kevés felvert tehszínhabot keversz a jogurthoz. Így egy kicsit krémesebb ízt kapsz, s nem érezni a tejfölt.
Rászánt idő: 10 perc + 3 óra várakozás
2008. szeptember 16., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése